Krovy, pergoly, projekty, CNC výroba

Využívání CNC linky představuje efektivní řešení, které nejen šetří finanční prostředky, ale také čas.

Přesně podle vašich představ

Vaše preference jsou pro nás klíčové. Můžeme vám poskytnout komplexní službu výroby podle projektové dokumentace, kterou nám dodáte, anebo můžeme přijet přímo na místo stavby a provést zaměření, na základě kterého vytvoříme potřebnou projektovou dokumentaci

Připravíme 3d model

Krov kreslíme v tesařském programu SEMA, s výstupem v .btl souborech, a jiných 3D formátech, veškerá 2D výrobní dokumentace a výkresy pro každý detail, výpis materiálů, do délek optimalizovaný soupis materiálu pro pilu, potřebný seznam spojovacího materiálu, zkrátka kompletní a precizní příprava.

Dopravíme a smontujeme

V případě potřeby můžeme krovy dopravit přímo na místo a následně je okamžitě namontovat. Tato služba usnadňuje a zrychluje celkový stavební proces.

Vždy s návodem a číslováním pro bezproblémovou montáž

Poskytujeme možnost dodání krovů spolu s návodem a číslováním, což usnadňuje instalaci pro zručné kutily nebo pro externí stavební firmu, kterou máte již domluvenou. Montáž pak trvá méně hodin a je bezproblémová.

Výroba pergol

Pokud si plánujete vytvořit pergolu, máte možnost nám poslat svůj vlastní projekt, a nebo můžeme přijet k vám domů a provést zaměření. Poté vám pergolu připravíme na naší CNC lince. Montáž můžete provést buď sami, nebo vám s radostí přijedeme pomoci.

Komunikace je klíčem naší práce. Proto se nás neváhejte na cokoliv zeptat. 

Kontakty

Proudly created by www.ysis.cz © 2024 Studio Ysis s. r. o. | All Rights Reserved.